Cautare

2999 de rezultate pentru "teodor vasile" (2.73 secunde)
Macovei, un fost procuror comunist Presedintele PDL, Vasile Blaga, si-a sustinut, luni, la Pitesti, motiunea pentru un nou mandat in fruntea formatiunii din Modrogran. Unul dintre insotitorii sai, europarlamentarul Traian Razvan Ungureanu, le-a atacat pe contracandidatele lui Vasile Blaga, Elena Udrea si Monica Macovei.
Pentru ca Priboi parca a intrat in pamant, in caz de egalitate de voturi deciziile din CA se iau prin votul presedintelui Vasile Salapa.
Directorul general Vasile Salapa si adjunctul acestuia, Tudor Ciurezu, au fost schimbati din functii de actionari.
Presedintele PSD, Mircea Geoana si cel al PD-L, Emil Boc, au criticat ieri in termeni duri decizia premierului Tariceanu de a-i nominaliza pe Teodor Melescanu si Radu Stroe la conducerea Ministerului Justitiei, respectiv a Apararii Nationale.
Pe locul al treilea s-ar afla Teodor Baconshi (PDL), cu un procent mult mai mic - 4% si Cristian Diaconescu (UNPR) - tot 4%.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a fost si el vazut ca favorit de 21% dintre subiecti, in timp ce Dan Diaconescu ar obtine 12% dintre optiuni, Vadim Tudor 6%, George Becali 3%, Teodor Baconschi 2% iar Kelemen Hunor tot 2%.
In Alba, Ion Dumitrel are, conform sondajelor PSD, putin peste 40%, in timp ce Teodor Atanasiu si Ioan Florea nu trec, niciunul, de 30%. ... Presedintele PDL al CJ Maramures, Mircea Man, conduce, in sondajele PSD, cu aproape 40%, candidatii USL, Teodor Ardelean si Calin Matei, obtinand cel mult 30%.
Si tot ele au povestit ca multi liberali s-au inflamat dupa ce Marian Munteanu a dat in gropi in direct la TV, unde s-a spart afirmand ca oferta de a fi candidatul PNL i-a fost facuta de Teodor Atanasiu inainte de retragerea lui Ludovic Orban, implicit inainte de inculparea acestuia din urma intr-un dosar penal.
Intr-o emisiune televizata, fostul premier Radu Vasile si-a amintit de perioada dificila in care a guvernat, afirmand ca liderul democrat s-a aflat la orginea tuturor crizelor care au dus la schimbari succesive ale guvernelor CDR.
Fostul senator PSD de Buzau in mandatul 2000-2004, Constantin Toma, si-a dat demisia din partid dupa ce a aflat ca senatorul Ion Vasile a fost reales sef al Organizatiei judetene a PSD Buzau, alti primari din judet declarand ca vor lupta din interiorul partidului pentru ca Vasile sa fie inlaturat.
"Nici Dumnezeu daca mi-ar fi cerut demisia nu mi-as fi dat-o!" Dintre toti democratii, cel mai revoltat de ideea unei demisii este seful Garzii de Mediu Constanta, Vasile Petro (unul dintre cei carora le si gasim o mai mare intelegere de altfel):
De altfel, in cursul zilei de ieri, 14 februarie a.c., a fost emis ordinul prin care sefului i s-a aprobat cererea de pensionare, semnata de ministrul Vasile Blaga.
Cat priveste fosta conducere, se pare ca starea de oboseala a nasului Traian Jipa s-a luat si la finul Vasile Balan, cel despre care inspectorul general al IGPR, chestorul Valentin Fatuloiu, a declarat ca este un incompetent.
Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat.
Eforturile lui Vasile Blaga de a-l convinge sa se razgandeasca au esuat. ... Imediat liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu, a convocat o sedinta extraordinara de grup parlamentar, iar presedintele Senatului, Vasile Blaga, a solicitat expres prezenta premierului Emil Boc.
Demisia lui Ioan Tou a fost urmata de o pozitie a lui Vasile Fernea, care a cerut sa fie reluat votul pentru alegerea secretarului executiv deoarece in sedinta de saptamina trecuta a fost ales nestatutar, prin vot deschis, si nu prin vot secret.
El considera ca anuntarea candidaturii lui Vasile Blaga pentru functia de presedinte al PD este un gest “binevenit“, care demonstreaza ca in partid exista “o competitie de idei si argumente“.
Deputatul PSD Claudiu Manda a anuntat, intr-o conferinta de presa, candidatura lui Vasile Bulucea la titlul de cetatean de onoare al Craiovei. ... „Nu sint un fan al lui Vasile Bulucea.
La evenimentul care s-a desfasurat pana dupa miezul noptii, la Teatrul National Vasile Alecsandri din Iasi, in prezenta ministrului Culturii, Daniel Barbu, si a printului Nicolae al Romaniei, au participat reprezentanti de marca ai lumii culturale.
Initial Vasile Alecsandri avea 17 voturi, dar i-a cedat locul lui Costache Negri, un politician cu experienta care la randul sau a trebuit sa renunte la idee deoarece nu indeplinea toate conditiile impuse de Conventie.
google-analytics.com